A Walk to Remember (2002) | Filme Crestine |Filme Crestine Subtitrate in Romana-FILME CRESTINE HD
In acest moment avem 275 filme pe site

A Walk to Remember (2002)

2
(Calitate mare)

Best-sellerul de romancierul sentimental Nicholas Sparks devine aceasta melodrama adolescenta stabilita într-un port de coastă in Carolina de Nord. Obraznic, popularul elev de liceu Landon Carter (Shane West) este omul mare din campus, la Beaufort până cand un incident lasă un coleg student paralizat. Condamnat la muncă în folosul comunității și membru în clubul de teatru la școala lui, Landon este nevoit sa caute ajutor de la Jamie Sullivan (cantareata Mandy Moore), conservatoare, religioasa, simpla-Jane fiica ministrului orașului (Peter Coyote). În cazul în care cei doi elevi încep să se îndragosteasca, Landon se luptă cu scăderea în popularitate care noua sa prietenie o aduce, în timp ce Jamie este forțata să se ocupe cu tatăl ei strict și un secret, faptul că ea ține de colegii de școală ai ei. O iubire de neuitat, cu Daryl Hannah, este al doilea roman Sparks pe marele ecran după Message in a Bottle (1999).

839
FILM DETAILS Added 3 years ago
A Walk to Remember (2002)

Best-sellerul de romancierul sentimental Nicholas Sparks devine aceasta melodrama adolescenta stabilita într-un port de coastă in Carolina de Nord. Obraznic, popularul elev de liceu Landon Carter (Shane West) este omul mare din campus, la Beaufort până cand un incident lasă un coleg student paralizat. Condamnat la muncă în folosul comunității și membru în clubul de […]

Genre: Filme vechi

Stars: Un baiat rebel se îndragosteste de cea mai ingenua creatura a liceului iar dragostea lor îi va transfigura pe amândoi. Landon Carter si prietenii sai sunt cei mai cool pusti dintr-un liceu din Beaufort. Poarta hainele adecvate, conduc masinile potrivite si intra în bucluc atât cât sa-si asigure o reputatie de rebeli. Jamie Sullivan e opusul lor – nimic nu pare cool la ea. E fiica predicatorului si poarta haine care-i ascund formele si acelasi pulover în fiecare zi. Îndura zeflemeaua lui Landon si a prietenilor sai cu un zâmbet, întotdeauna vazând numai lucrurile bune din oameni. Atunci când o farsa a lui Landon si a gastii sale se termina cât se poate de prost, directorul îl condamna pe baiat si aiba grija în weekend-uri de un elev necajit si sa lucreze la piesa scolii, activitati în care e si Jamie implicata. E timpul sa mai întâlnesti si altfel de oameni spune directorul. Si putine persoane sunt mai diferite de cinicul si necredinciosul Brandon decât Jamie. Fata cânta în corul bisericii, poarta întotdeauna o Biblie la ea iar ambitia ei este sa asiste la un miracol. Cei doi petrec din ce în ce mai mult timp împreuna, Landon devine intrigat de candoarea fetei care vede frumosul în toate si are o încredere nelimitata în oameni si în lume. Curând, baiatul descopera ca s-a îndragostit de fermecatoarea marginalizata pe care el si prietenii sai obisnuiau s-o ostracizeze zilnic. Atunci când circumstante potrivnice le ameninta dragostea, Landon ramâne de partea ei si încearca s-o ajute sa-si îndeplineasca visele. Se spune a? cheia spre succes este sinceritatea si ca o data ce reusesti sa te prefaci ca esti sincer, ai dat lovitura.

Etiketler: , , , ,

COMMENTS