Letters to God (2010) | Filme Crestine |Filme Crestine Subtitrate in Romana-FILME CRESTINE HD
In acest moment avem 275 filme pe site

Letters to God (2010)

0
(Calitate mare)

Tyler Doherty (Tanner Maguire) este un copil de 8 ani ce suferă de cancer şi căruia îi face plăcere să scrie şi trimită scrisori către Dumnezeu. Poştaşul local, Walter Finley (, ia scrisorile şi le duce la oficiul poştal după program. Şeful său vede acele scrisori şi îi spune lui Walter să aibă grijă de ele. Mai târziu, Walter Finley pleacă într-o vacanţă prelungită ceea ce duce la înlocuirea sa temporară cu un alcoolic pe nume Brady McDaniels (Jeffrey Johnson). Brady este un client fidel al barului „Bar and Grill” şi prieten cu barmanul, Jack.

În prima sa zi de muncă, Brady este muşcat de câinele doamnei Baker şi nu înţelege ce este cu acele scrisori către Dumnezeu pe care le tot ridică de la familia Doherty. În aceeaşi zi, Tyler se întoarce la şcoală după ce a fost internat două luni în spital unde i s-a făcut operaţie pentru îndepărtarea unei tumori şi apoi a participal la mai multe şedinţe de chimioterapie. Familia Doherty a fost nevoită să îndure foarte multe greutăţi; pe lângă cancerul lui Tyler, ei l-au pierdut şi pe Patrick Doherty, tatăl lui Tyler.

În ciuda tuturor problemelor, Tyler continuă să trimită scrisori către Dumnezeu pe care Brady le ridică în fiecare zi. El se gândeşte prima oară să le ducă la o biserică, dar pastorul îi spune că mai bine le păstrează. Brady citeşte câteva astfel de scrisori care-l inspiră să devină un om mai bun, astfel că începe să dezvolte o relaţie mai apropiată cu această familie. Povestea are la bază evenimente reale şi a fost scrisă de Patrick Doughtie, despre fiul său, Tyler.

702
FILM DETAILS Added 3 years ago
Letters to God (2010)

Tyler Doherty (Tanner Maguire) este un copil de 8 ani ce suferă de cancer şi căruia îi face plăcere să scrie şi trimită scrisori către Dumnezeu. Poştaşul local, Walter Finley (, ia scrisorile şi le duce la oficiul poştal după program. Şeful său vede acele scrisori şi îi spune lui Walter să aibă grijă de […]

Genre: Filme 2010

Stars: Inspirat din fapte reale,Letters To God(Scrisori catre Dumnezeu) prezinta povestea unui baiatel care lupta impotriva cancerului rugaciunile transformandu-se in scrisori catre Dumnezeu in care il roaga sa aduca sanatate si iubire in mica comunitate in care locuieste.Pentru el Dumnezeu este un profesor si un prieten care il ajuta sa treaca peste aceasta boala crunta.Postasul din cartier care traieste o viata tulbure,gaseste in continutul scrisorilor baiatului calea de a rezolva problemele si de al aduce inapoi pe fiul lui,pierzandu-l din cauza dependentei de alcool.Filmul Letters for God este un film despre efectul pe care il aduce in baietel in familie,intre prieteni lui si in mica comunitate in care traieste.

Etiketler: , , ,

COMMENTS