Loading...

MAMA I WANT TO SING (2011)

Inspirat de musicalul off-Broadway cu același nume, filmul o are în centru pe Amara Whitfield, o frumoasă și talentată cântăreață de muzică gospel, care, după ce este descoperită de un cântăreț celebru, ajunge să fie cunoscută la nivel inernațional în lumea muzicii pop.

Crescută la biserică de către tatăl ei, preotul Kenneth Winter și mama ei, Lillian, Amara are un frate mai mic, de care este foarte strâns legată. După tragica moartea a tatălul ei, mama ei ajunge predicatoare, aceasta dovedindu-se a fi o mișcare îndrăzneață care o propulsează în vârful lumii gospel (stil de muzică creștină afroamericană). În paralel cu succesul înregistrat de mama ei, Amara devine prin propriile forțe un mare star al muzicii pop.

Conflictele apar când mama ei se confruntă cu dezaprobările fără echivoc ale enoriașilor față de muzica și videoclipurile laice ale Amarei.Tânăra trebuie să învețe cum să își împlinească visul, să treacă prin lumea înșelătoare a celebrității și să fie sinceră fața de ea însăși și față de familia ei .Ea și mama sa trebuie să se confrunte cu diferențele de gândire, dar, pe parcurs, își dau amandouă seama că nu sunt atât de diferite una de alta…

Despre filmecrestine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha Captcha Reload