Me Again (2012) | Filme Crestine |Filme Crestine Subtitrate in Romana-FILME CRESTINE HD
In acest moment avem 275 filme pe site

Me Again (2012)

2
(Calitate HD)

Rich (David A.R. White) este căsătorit cu April (Ali Landry) şi au trei copii. El o cunoaşte pe soția sa de când avea cinci ani, dar este nemultumit de căsnicia şi de profesia sa – anume cea de pastor. April simte nemulţumirea soţului ei și decide să se separe de acesta, vrând să îi dea o lecţie care să îl trezească la realitate. Disperat că îşi ratează viața, Rich îi cere ajutorul lui Dumnezeu. Astfel că el începe să experimenteze o serie de existenţe cum ar fi : cea a unui bogat patron de restaurante care moare singur şi nu e regretat de nimeni, a unui super model anorexic şi dependent de droguri, a unui peşte dintr-un acvariu, a unui bebeluş, a unei bunici ce este înconjurată de dragostea copiilor și nepoţilor săi, a unui adolescent rebel de care fiica sa este îndrăgostită , intră în pielea soţiei sale, April şi trebuie să lupte împotriva sa pentru a-şi salva căsnicia. În tot acest timp îl are alături pe prietenul său din copilărie Tony (Tommy Blaze), care încearcă să îl ajute să îşi dea seama că are o atitudine gresită faţă de propria viaţă.

852
FILM DETAILS Added 3 years ago
Me Again (2012)

Rich (David A.R. White) este căsătorit cu April (Ali Landry) şi au trei copii. El o cunoaşte pe soția sa de când avea cinci ani, dar este nemultumit de căsnicia şi de profesia sa – anume cea de pastor. April simte nemulţumirea soţului ei și decide să se separe de acesta, vrând să îi dea […]

Genre: Filme 2012

Stars: Me Again este o comedie savuroasa in care un pastor care a pierdut scopul sau in viata doreste o noua viata pentru el mai fericita si mai plina de suspans.Insa lucrurile nu merg chiar asa cum si-ar fi dorit el.Si de aici o serie de intamplari haioase in care pastorului i se va da o serie de vietii alternative si isi va da seama in cele din urma ca viata lui ar fi putut fi cea mai fericita numai el sa isi doreasca asta.

Etiketler: , , , ,

COMMENTS