One night with the king (2006) | Filme Crestine |Filme Crestine Subtitrate in Romana-FILME CRESTINE HD
In acest moment avem 275 filme pe site

One night with the king (2006)

0
(Calitate mare)

One Night with the King 2006 (O noapte cu regele), film online HD, subtitrat în Română

Acţiunea filmului se desfăşoară în Susa, Persia (Iranul de azi). Regele Xerxes (Luke Goss) ţine un ospăţ mare pentru toţi oamenii care participă la sărbătoarea sa. Hadassah (Tiffany Dupont) – protagonista principală – tânjeşte să meargă la Ierusalim pentru a vizita Tărâmul Sfânt şi se pregăteşte să plece cu o caravană alături de un prieten pe nume Jesse. Ei se opresc pe la festinul Regelui dat înainte de plecarea sa la război pentru a răzbuna moartea tatălui său. Hadassah şi Jesse văd cum Regele o cheamă pe Regina Vashti.

Regina Vashti a fost împotriva acestui război, ea dorind ca Regele să îşi dezvolte regatul în schimb. Şi ea ţine un festin, dar ca un protest faţă de război. Când Regele o cheamă la festinul lui, ea refuză şi spune că este o regină şi nu-şi va călca peste mândrie. Din cauza asta, Regele este sfătuit să o exileze şi să-şi aleagă o regină mai vrednică. Toate femeile virgine din Susa sunt aduse pentru ca Xerxes să-şi poată alege o nouă regină pe care s-o lase în urmă să ţină regatul unit.

La comanda tatălui ei adoptiv, care a fost scribul regelui în palat, Hadassah nu îşi dezvăluie identitatea sau rădăcinile şi îşi schimbă numele în Esther. Ea este luată alaturi de restul fetelor alese şi aranjată frumos pentru a se prezenta cât mai bine în faţa regelui. În timpul pregătirilor, cel care se ocupă de fete, Hegai, descoperă că Esther ştie să citească şi o ascultă când le citeşte celorlalte concurente. El îi admiră curajul fetei şi mai târziu în acea noapte o duce la Xerxes pentru a-i citi şi lui.

802
FILM DETAILS Added 3 years ago
One night with the king (2006)

One Night with the King 2006 (O noapte cu regele), film online HD, subtitrat în Română Acţiunea filmului se desfăşoară în Susa, Persia (Iranul de azi). Regele Xerxes (Luke Goss) ţine un ospăţ mare pentru toţi oamenii care participă la sărbătoarea sa. Hadassah (Tiffany Dupont) – protagonista principală – tânjeşte să meargă la Ierusalim pentru […]

Genre: Filme 2006

Stars: One night with the king (O noapte cu regele) este o pelicula de drama ce a fost lansata în 2006 în Statele Unite. Aceasta drama urmareste intriga romanului Esther de Nathaniel Weinreb, acesta include citate si evenimente directe din carte, desi oficial filmul este bazat pe romanul Hadassah: O noapte cu regele de Tommy Tenney si Mark Andrew Olsen. Filmul a fost produs de Matt Crouch Si Laurie de la Gener8Xion Entertainment Inc. A fost pe locul noua in lista cu cele mai mari incasari filme în timpul saptamânii a fost lansat. Acest film a primit în 2007, un CAMIE Award, asa cum a fAcut Luke Goss pentru portretizarea Regele Xerxes. Filmul a fost ales pentru a fi prezentat la Festivalul de Film Cannes 2007.

Etiketler: , , , ,

COMMENTS