Priceless (2016) | Filme Crestine |Filme Crestine Subtitrate in Romana-FILME CRESTINE HD
In acest moment avem 275 filme pe site

Priceless (2016)

5
(High Quality)

In filmul „Priceless 2016” inspirat din evenimente reale regizat de Ben Smallbone, James Stevens era cândva un om bun care avea o viaţă frumoasă însă după moartea tragică a soţiei şi pierderea custodiei fetiţei lor, James se află la cea mai sumbră răscruce a vieţii lui.

Furios, disperat şi incapabil să păstreze un loc de muncă stabil, tânărul văduv acceptă să fie şofer de camion şi să facă un singur transport contracost, dar fără a pune nicio întrebare. Însă când află ce transportă de fapt, James ajunge în situaţia de a salva două surori înfricoşate, care nu aveau nici cea mai vagă idee despre ce urma să li se întâmple.

Riscând tot ce are pentru a le salva, James va descoperi în cele din urmă genul de viaţă care i-a fost sortit să-l aibă.

1,089
FILM DETAILS Added 1 year ago
Priceless (2016)

In filmul „Priceless 2016” inspirat din evenimente reale regizat de Ben Smallbone, James Stevens era cândva un om bun care avea o viaţă frumoasă însă după moartea tragică a soţiei şi pierderea custodiei fetiţei lor, James se află la cea mai sumbră răscruce a vieţii lui. Furios, disperat şi incapabil să păstreze un loc de […]

Genre: Filme Crestine 2016

Etiketler: ,

COMMENTS