Seven Days in Utopia (2011) | Filme Crestine |Filme Crestine Subtitrate in Romana-FILME CRESTINE HD
In acest moment avem 275 filme pe site

Seven Days in Utopia (2011)

0
(Calitate mare)

Luke Chisolm (Lucas Black) este un jucător de golf strălucit tânăr care speră să intre în liga profesională, dar atunci când se administrează o oportunitate nu reușește lamentabil. El decide apoi să părăsească golf-ul și se duce la oamenii din Utopia, Texas. Acolo trăiește Johnny Crawford (Robert Duvall), un fermier excentric care va forța pe Luke să se întrebe despre alegerile sale din trecut, dar, de asemenea să ia în considerare și viitorul lui.

546
FILM DETAILS Added 3 years ago
Seven Days in Utopia (2011)

Luke Chisolm (Lucas Black) este un jucător de golf strălucit tânăr care speră să intre în liga profesională, dar atunci când se administrează o oportunitate nu reușește lamentabil. El decide apoi să părăsească golf-ul și se duce la oamenii din Utopia, Texas. Acolo trăiește Johnny Crawford (Robert Duvall), un fermier excentric care va forța pe […]

Genre: Filme 2011

Stars: Filmul urmareste povestea lui Luke Chisolm, un talentat jucator de golf, care îsi doreste sa ajunga în liga de profesionisti. Cand prima lui mare încercare se dovedeste a fi un dezastru public, Luke scapa de presiunea jocului si se trezeste pe neasteptate retinut în Utopia, Texas, casa excentricului fermier Johnny Crawford. Modul profund al lui Johhny de a privi viata îl forteaza pe Luke sa se indoiasca nu numai de alegerile din trecut, dar si de directia viitorului sau.

Etiketler: , , ,

COMMENTS