The secrets of Jonathan Sperry (2008) | Filme Crestine |Filme Crestine Subtitrate in Romana-FILME CRESTINE HD
In acest moment avem 275 filme pe site

The secrets of Jonathan Sperry (2008)

0
(Calitate mare)

Ceea ce îi învață … va dura pentru totdeauna. Cei mai buni prieteni Dustin (Jansen Panettiere), Albert (Frankie Ryan Manriquez), și Mark (Allen Isaacson) sunt băieți de doisprezece ani așteaptă cu nerăbdare o vară de distracție în 1970. Atunci când Dustin tunde iarba lui Jonathan Sperry (Gavin MacLeod) ce are șaptezeci și cinci de ani , un om care l-a văzut la biserică, se dezvoltă o prietenie unică. Ce se întâmplă cu restul in această vară este ceva intre Dustin și prietenii lui, ceva ce nu vor uita niciodata.

951
FILM DETAILS Added 3 years ago
The secrets of Jonathan Sperry (2008)

Ceea ce îi învață … va dura pentru totdeauna. Cei mai buni prieteni Dustin (Jansen Panettiere), Albert (Frankie Ryan Manriquez), și Mark (Allen Isaacson) sunt băieți de doisprezece ani așteaptă cu nerăbdare o vară de distracție în 1970. Atunci când Dustin tunde iarba lui Jonathan Sperry (Gavin MacLeod) ce are șaptezeci și cinci de ani […]

Genre: Filme 2008

Stars: Trei prieteni, Dustin, Albert, si Mark, adolescenti de doisprezece ani, asteapta cu nerabdare o vara de distractie in 1970. Cand Dustin tunde gazonul unui batran de saptezeci si cinci de ani, Jonathan Sperry, o prietenie unica se dezvolta intre cei doi. Intamplarile ulterioare ii vor determina pe Dustin si prietenii lui sa nu uite niciodata aceasta vara.

Etiketler: , , ,

COMMENTS