The Ultimate Life (2013) | Filme Crestine |Filme Crestine Subtitrate in Romana-FILME CRESTINE HD
In acest moment avem 275 filme pe site

The Ultimate Life (2013)

6
(Calitate HD)

Jason Stevens a trecut cu bine prin calatoria in care l-a trimis bunicul lui, Red Stevens, pentru a gasi „darul suprem”. Acum… acel dar, care include gestionarea unei fundatii in valoare de un miliard de dolari, este pus la indoiala de catre propria lui familie. Intr-o batalie a proceselor, toate bunurile pe care le detine Jason ii sunt confiscate, iar aceste batalii ii afecteaza nu doar starea materiala ci si cea sentimentala atunci cand lucrurile cu iubita lui, Alexia, incep sa se complice. Jason este pe punctul de-a pierde totul si acum se afla intr-o misiune de a descoperi ce inseamna cu adevarat sa-si implineasca destinul… si sa traiasca.

1,461
FILM DETAILS Added 3 years ago
The Ultimate Life (2013)

Jason Stevens a trecut cu bine prin calatoria in care l-a trimis bunicul lui, Red Stevens, pentru a gasi „darul suprem”. Acum… acel dar, care include gestionarea unei fundatii in valoare de un miliard de dolari, este pus la indoiala de catre propria lui familie. Intr-o batalie a proceselor, toate bunurile pe care le detine […]

Genre: Filme 2013

Stars: Intre presiunea de a conduce o fundatie construita de bunicul sau,de a fi dat in judecata de zgarcita sa familie si de faptul ca iubirea sa,Alexia va pleca intr-o misiune extinsa in Haiti lumlea lui Jason Stevens se prabuseste incetul cu incetul.In momentul in care Jason descopera jurnalul bunicului sau viata lui se schimba radical. Acest film ne ajuta sa ne dam seama ca anumite lucruri sunt mai importante decat banii.

Etiketler: , , , ,

COMMENTS