To Save a Life (2009) | Filme Crestine |Filme Crestine Subtitrate in Romana-FILME CRESTINE HD
In acest moment avem 275 filme pe site

To Save a Life (2009)

0
(Calitate mare)

Povestea începe cu Jake Taylor (Randy Wayne) participând la înmormântarea fostului său bun prieten Roger (Robert Bailey Jr.). După ce mama lui Roger vine la el şi-l întreabă dacă i-a spus ceva înainte de-a muri, el îşi aminteşte că totul a început de pe vremea când erau în liceu. După ce Jake a înscris coşul decisiv într-un meci de baschet, o majoretă pe nume Amy îl invită la o petrecere la care lui Roger nu-i este permis accesul. În anii ce au urmat, Jake s-a alăturat unui nou grup de prieteni, Amy i-a devenit iubită, iar el este starul echipei, numai că toate aceste lucruri l-au depărtat tot mai mult faţă de Roger, iar acesta a devenit tot mai izolat.

Trei ani mai târziu, Roger vine cu o armă şi începe să tragă cu ea. Jake, ştiind ce are de gând să facă, încearcă să-l oprească, dar acesta îi spune că e prea târziu, iar apoi se sinucide sub privirile sale. Din acel moment, Jake este tulburat şi se gândeşte dacă oare ar fi putut împiedica acest lucru fiindu-i un prieten mai bun. Pentru a încerca să alunge această vină, Jake începe să meargă la biserică de câteva ori, iar Amy îşi face griji pentru el din cauza comportamentului său tot mai retras.

El descoperă apoi profilul lui Roger de pe o reţea socială unde discuta despre lipsa de speranţă pe care o resimte, iar de-a lungul următoarelor săptămâni, o fată pe nume Andrea sugerează ca tot grupul să ia prânzul împreună în parc. Zi de zi ei se întâlnesc în acelaşi loc pentru a lua prânzul, iar Jake devine tot mai jenat de vechii săi prieteni, printre care şi Amy. Jake îl invită apoi şi pe Jonny (Sean Michael Afable), un băiat retras de care se face mişto, să se alăture grupului lor. Jonny acceptă şi începe să devină ceva mai dezgheţat şi fericit pe măsură ce Jake îşi petrece tot mai mult timp cu el.

535
FILM DETAILS Added 3 years ago
To Save a Life (2009)

Povestea începe cu Jake Taylor (Randy Wayne) participând la înmormântarea fostului său bun prieten Roger (Robert Bailey Jr.). După ce mama lui Roger vine la el şi-l întreabă dacă i-a spus ceva înainte de-a muri, el îşi aminteşte că totul a început de pe vremea când erau în liceu. După ce Jake a înscris coşul […]

Genre: Filme 2009

Stars: Filmul spune povestea lui Jake Taylor,un tanar baiat care le are pe toate: o bursa de baschet, prietena ideala si cei mai buni prieteni. Dar pus fata in fata cu cerintele multimii, Jake ii spune adio prietenului din copilarie, Roger. Izolat si tratat cu dispret, Roger isi duce mania la extrem cand intr-o zii vine in campus cu o arma. Cu toate ca incearca, Jake nu il poate opri pe Roger. Apoi evenimentele ce urmeaza ii schimba viata lui Jack. Remuscarile ca ar fii putut sa-i salveze viata lui Roger il omoara. In incercarea de a mantui, cauta un nou Roger printre tocilari,invisi si singuratici.Dar tot acest fapt il face pe Jack sa se intrebe in primul rand: “Cum vreau sa imi fie viata?” Un film pe care toti parintii si adolescentii trebuie sa il vada. Data lansare (SUA): 22 Ianuarie 2010 Perioda filmare: 20 Iunie 2008 – 1 August 2008 Buget: 1,000,000 $ Incasari weekend: 1,513,955 $ Incasari totale: 3,700,734 $

Etiketler: , , ,

COMMENTS