What Dreams May Come (1998) | Filme Crestine |Filme Crestine Subtitrate in Romana-FILME CRESTINE HD
In acest moment avem 275 filme pe site

What Dreams May Come (1998)

0
(Calitate mare)

În 1998 +ROBIN WILLIAMS + ne-a dus într-un loc unde nu am mai fost până acum. Pregăteşte-te să intri pe cel mai frumos şi magic tărâm la care visezi.
WHAT DREAMS MAY COME este o puternică poveste de dragoste derulată pe tărâmuri de basm cum nu aţi mai văzut niciodată.

Când Chris Nielsen (ROBIN WILLIAMS) moare într-un accident, el este condus de către Albert (CUBA GOODING JR.) prin Summerland o ţară de vis plãsmuitã de imaginaţia lui.
Aceasta este povestea de dragoste care ţine pentru totdeauna, nu doar cât o viaţă de om, desfăşurată într-un cadru feeric, în regia lui VINCENT WARD după scenariul lui RON BASS. Chris trece prin rai şi prin iad pentru a-şi regăsi soţia, pe Annie.
WHAT DREAMS MAY COME este dovada puterii pe care o pot da dragostea şi curajul şi a miracolelor pe care le putem înfăptui când nu ne dăm bătuţi.

916
FILM DETAILS Added 3 years ago
What Dreams May Come (1998)

În 1998 +ROBIN WILLIAMS + ne-a dus într-un loc unde nu am mai fost până acum. Pregăteşte-te să intri pe cel mai frumos şi magic tărâm la care visezi. WHAT DREAMS MAY COME este o puternică poveste de dragoste derulată pe tărâmuri de basm cum nu aţi mai văzut niciodată. Când Chris Nielsen (ROBIN WILLIAMS) […]

Genre: Filme vechi

Stars: Dupa moartea celor doi copii ai lor, Dr. Chris Nielson si sotia sa Annie reusesc cu greu sa-si continue viata. Patru ani mai tarziu, Chris moare si el intr-un accident si ajunge in Rai, unde il intalneste pe Albert si descopera ca Edenul este un loc minunat. Insa moartea lui Chris o afecteaza foarte mult pe Annie si aceasta, intr-un moment de nebunie, se sinucide, ajungand intr-un loc cu totul diferit de cel al lui Chris. Afland de Annie, Chris ii forteaza mana lui Albert pentru a cere ajutorul unui personaj cunoscut sub numele de "The Tracker", pentru ca impreuna sa calatoreasca in abisurile iadului pentru a gasi sufletul lui Annie si a-l salva.

Etiketler: , , ,

COMMENTS