A LETTER TO DAD (2009) | Filme Crestine |Filme Crestine Subtitrate in Romana-FILME CRESTINE HD
In acest moment avem 275 filme pe site

A LETTER TO DAD (2009)

1
(Calitate mare)

O scrisoare catre tata – un film bazat pe o poveste adevarata, atingând modul în care credința și dragostea poate depăși o durată de viață de durere și furie. Dan Donahue (Thom Matthews) sa întâlnit în cele din urmă cu femeia visurilor sale. Dar în acea noaptea el isi propune sa învinga mânia adânca înrădăcinata in el cauzata de tatăl său care la abandonat cand era un băiat.

Dan se confruntă cu sentimentele sale de cap de amărăciune pe când isi varsă inima într-o scrisoare către tatăl său. După cum scrie Dan, vedem cum viața lui se desfășoară, simțind durerea și bucuria supremă, așa cum ne-am uita la el, creste de la băiat la adolescent cu probleme și în cele din urmă într-un om puternic, spiritual. În cele din urmă, tatăl lui Dan (John Ashton) trebuie sa facă față propriilor eșecuri ca tată într-un apogeu pentru o întâlnire cu fiul său lăsată în urmă.

1,045
FILM DETAILS Added 3 years ago
A LETTER TO DAD (2009)

O scrisoare catre tata – un film bazat pe o poveste adevarata, atingând modul în care credința și dragostea poate depăși o durată de viață de durere și furie. Dan Donahue (Thom Matthews) sa întâlnit în cele din urmă cu femeia visurilor sale. Dar în acea noaptea el isi propune sa învinga mânia adânca înrădăcinata […]

Genre: Filme 2009

Etiketler: , , , ,

COMMENTS