Flywheel (2003) | Filme Crestine |Filme Crestine Subtitrate in Romana-FILME CRESTINE HD
In acest moment avem 275 filme pe site

Flywheel (2003)

0
(Calitate mare)

Creat cu aceeași căldură și umor ca și Facing the Giants plin de credință, Flywheel este primul film produs de Sherwood Pictures. Scris de fratii Kendrick în care rolul principal este Alex Kendrick (care a jucat ca Antrenor Grant Taylor), Volantul te va încuraja încă o dată! Jay Austin vrea să vândă mașini folosite, în cel mai rău mod… și asta este exact modul în care face afaceri în firma lui. Promitand mult mai mult decât poate livra vreodată, el va face tot ce este nevoie pentru a vinde o masina. Căile lui de manipulare pătrunde în toate relațiile sale – chiar soția și fiul său știu că nu pot avea încredere în el. Dar, Jay în timp ce lucrează la restaurarea unui decapotabil clasic, el începe să vadă că Dumnezeu lucrează la restaurarea lui, de asemenea. Care vine față în față cu realitatea modului în care el se comportă într-adevăr, Jay Austin incepe cursa vietii sale, el se angajează să onoreze pe Dumnezeu cu afacerea lui, relațiile lui și viața lui!

615
FILM DETAILS Added 3 years ago
Flywheel (2003)

Creat cu aceeași căldură și umor ca și Facing the Giants plin de credință, Flywheel este primul film produs de Sherwood Pictures. Scris de fratii Kendrick în care rolul principal este Alex Kendrick (care a jucat ca Antrenor Grant Taylor), Volantul te va încuraja încă o dată! Jay Austin vrea să vândă mașini folosite, în […]

Genre: Filme vechi

Stars: Jay Austin este un vanzator de masini la mana a doua care, pentru a scoate profit pacaleste multi oameni ajungand sa-l fure chiar pe pastorul bisericii pe care o frecventeaza.De asemenea îl sfatuieste pe angajatul sau Bernie Meyers sa faca la fel.Merge la biserica dar cand o face nu o face cu aceeasi pasiune ca atunci cand vinde masini iar la coleta de buna voie el inapoiaza plicul gol! La un moment dat Austin realizeaza ca ceea ce face nu este bine si incearca sa îsi schimbe viata.Reuseste,acum avand mai mult timp pentru familia sa si vanzand masinile la un pret corect.Astfel vanzarile cresc si in viata lui totul incepe sa decurca bine!

Etiketler: , , ,

COMMENTS