Love Begins (2011) | Filme Crestine |Filme Crestine Subtitrate in Romana-FILME CRESTINE HD
In acest moment avem 275 filme pe site

Love Begins (2011)

0
(Calitate mare)

Visele aventuroase ale lui Clark Davis de a vedea lumea sunt puse în pericol după ce el și cu un prieten încep o bătaie care deteriorează interiorul unei cafenele. Printr-o înțelegere cu șeriful și cu proprietarul cafenelei, Clark reușește să scape de închisoare, mulțumindu-se cu munca de câteva zile ca fermier pentru surorile Barlow – Ellen și Cassie.

Fata cea mai mare, Ellen, nu reușeste să înțeleagă de ce sora sa se comportă așa prietenos cu străinul venit să muncească la ele; ea acceptă propunerea șerifului doar pentru că treburile de la fermă au devenit prea grele pentru a le putea face singură. Clark reușește încetul cu încetul să o cucerească și pe Ellen, dar suferă dintr-o dată un traumatism cranian din cauza unei căderi.După ce Ellen îl îngrijește până se vindecă, fostul ei logodnic se întoarce pentru a o recuceri. Își va mai pune în aplicare Clark visul de a călători sau va rămane la fermă, unde iubirea e în toi și unde locuiețte stăpâna inimii lui?

1,129
FILM DETAILS Added 3 years ago
Love Begins (2011)

Visele aventuroase ale lui Clark Davis de a vedea lumea sunt puse în pericol după ce el și cu un prieten încep o bătaie care deteriorează interiorul unei cafenele. Printr-o înțelegere cu șeriful și cu proprietarul cafenelei, Clark reușește să scape de închisoare, mulțumindu-se cu munca de câteva zile ca fermier pentru surorile Barlow – […]

Genre: Filme 2011

Stars: Love Begins este continuarea seriei "Love Comes Softly"-Janette Oke

Etiketler: , , ,

COMMENTS