October Baby (2011) | Filme Crestine |Filme Crestine Subtitrate in Romana-FILME CRESTINE HD
In acest moment avem 275 filme pe site

October Baby (2011)

6
(Calitate HD)

Hannah (Rachel Hendrix) este o studentă de 19 ani care suferă de epilepsie, astm şi depresie. Aflată la un pas de a-şi face debutul într-o piesă de teatru de la univestitatea unde învaţă, ea se prăbuşeşte brusc pe scenă. După mai multe teste efectuate, Hannah se întâlneşte cu părinţii ei (John Schneider şi Jennifer Price) şi un doctor de la spitalul unde lucrează tatăl ei. Doctorul citează unele pasaje din jurnalul ei în care mărturiseşte că se simte pierdută şi nedorită. În schimbul de replici care urmează, ea nu află doar că este adoptată ci şi că mama ei biologică a încercat s-o avorteze.

Hannah trece prin mai multe stări diferite, de la confuzie la furie sau disperare şi îşi caută cel mai bun prieten, Jason (Jason Burkey), pentru a-i cere sfaturi. După ce se mai linişteşte, ea hotărăşte să-şi caute mama biologică. Jason o invită să meargă într-o excursie pe perioada vacanţei împreună cu un grup de prieteni care se duc în New Orleans, Lousiana. Tatăl ei îi interzice să meargă din cauza bolii de care suferă, dar spune că indiferent de decizia pe care o va lua el are încredere că va fi cea corectă. Hannah hotărăşte totuşi să meargă spunând că vrea să afle răspunsuri la toate aceste întrebări pe care le are referitor la „cine este ea cu adevărat”.

Ea porneşte într-o călătorie care o duce spre oraşul ei natal, Mobile, Alabama. În timp ce petrec noaptea la un hotel, iubita lui Jason, Alanna (Colleen Trusler), face nişte afirmaţii dureroase în legătură cu Hannah. Jason hotărăşte să o ajute să găsească spitalul unde a fost născută. După ce sosesc acolo, ei află că spitalul a fost închis în urmă cu mai mulţi ani, dar hotărăsc să intre prin efracţie.

1,542
FILM DETAILS Added 3 years ago
October Baby (2011)

Hannah (Rachel Hendrix) este o studentă de 19 ani care suferă de epilepsie, astm şi depresie. Aflată la un pas de a-şi face debutul într-o piesă de teatru de la univestitatea unde învaţă, ea se prăbuşeşte brusc pe scenă. După mai multe teste efectuate, Hannah se întâlneşte cu părinţii ei (John Schneider şi Jennifer Price) […]

Genre: Filme 2011

Stars: Hannah e în primul an de facultate si traieste o perioada de neîncredere, teama si timiditate specifica bobocilor. În prima reprezentatie teatrala în care Hannah joaca la facultate, ea lesina, iar seria de teste medicale pe care le face pentru a afla ce problema de san?tate, duc la descoperirea unui vechi secret. Parintii ei nu sunt adevaratii ei parinti, ci a fost adoptata, dupa ce mama ei naturala nu a reusit sa o avorteze. Confuza si furioasa, Hannah se bazeaza pe sprijinul celui mai vechi prieten pe care-l are, Jason. Acesta are un spirit aventuros si o convinge pe Hannah sa i se alature lui si unui grup de amici într-o calatorie pe timpul vacantei de primavara. Calatoria o va ajuta pe Hannah sa-si descopere trecutul ascuns si sa gaseasca forta pentru viitorul despre care stie la fel de putine lucruri. Calatoria o va învîta pe tânara ca fiecare viata e frumoasa, indiferent cum a început.

Etiketler: , , , , ,

COMMENTS