Salvation Boulevard (2011) | Filme Crestine |Filme Crestine Subtitrate in Romana-FILME CRESTINE HD
In acest moment avem 275 filme pe site

Salvation Boulevard (2011)

0
(Calitate mare)

Carl Vandermeer (Greg Kinnear) este un fost „Deadhead” (fan al unei trupe rock) care a luat-o pe calea religiei. El, soţia Gwen (Jennifer Connelly) şi fiica lui vitregă Angie (Isabelle Fuhrman), merg la o mega biserică, Biserica Mileniului Trei, condusă de carismaticul Pastor Dan Day (Pierce Brosnan), care doreşte să-şi extindă biserica într-o mare comunitate Creştină numită „City on a Hill”. La începutul filmului, familia Vandermeer este martora unei dezbateri dintre Pastorul Dan şi Profesorul Peter Blaylock (Ed Harris), un ateu convins. La finalul dezbaterii, Pastorul Dan este invitat la liceul lui Blaylock pentru un păhărel înainte de culcare. Acesta acceptă şi îl ia cu el pe Carl. În biroul lui Blaylock, acesta mărturiseşte că l-a invitat pe Dan pentru a-i propune să colaboreze în scrierea unei cărţi, ambii fiind autori de succes, în care să dezvolte ideile total opuse despre viaţă şi religie.

În timpul unei discuţii despre moralitate fără religie, Pastorul Dan ia un pistol antic şi trage în Blaylock fără să-şi dea seama că acesta este încărcat şi funcţional. Glonţul în loveşte pe Blaylock drept în cap şi îl ucide. Aflaţi în stare de şoc, Pastorul Dan pune pistolul în mâna lui Blaylock pentru a face să pară ca şi cum ar fi fost o sinucidere. El şi Carl pleacă acasă în linişte, fără ca vreunul dintre ei să spună cuiva despre evenimentele petrecute.

După ce primeşte un telefon de la cineva care pretinde că este „prietenul” lui, Pastorul Dan îl abordează pe vecinul lui Carl, cameramanul Jerry Hobson (Jim Gaffigan), şi pare să-i mărturisească lucrurile petrecute. La slujba de a doua zi, Pastorul Dan informează congregaţia că Blaylock a supravieţuit tentativei de „sinucidere” şi că acum se află în comă. După slujbă, Jerry îl ia pe Carl de-o parte şi se urcă în maşina lui. În timp ce conduc, Jerry se pare că a fost informat de către Pastorul Dan că acela care a tras în Blaylock este Carl, astfel că îl duce într-o carieră şi încearcă să-l execute.

445
FILM DETAILS Added 3 years ago
Salvation Boulevard (2011)

Carl Vandermeer (Greg Kinnear) este un fost „Deadhead” (fan al unei trupe rock) care a luat-o pe calea religiei. El, soţia Gwen (Jennifer Connelly) şi fiica lui vitregă Angie (Isabelle Fuhrman), merg la o mega biserică, Biserica Mileniului Trei, condusă de carismaticul Pastor Dan Day (Pierce Brosnan), care doreşte să-şi extindă biserica într-o mare comunitate […]

Genre: Filme 2011

Stars: Un predicator evanghelist pe nume Dan Day promite locuitorilor unui oras ca ii va reuni intr-o comunitate care ii va pune numele “City on a Hill”. Acesta il da exemplu pe detectivul particular Carl Vanderveer, care in trecut a fost dependent de alcool iar acum a revenit pe drumul cel bun datorita credintei propovaduite de el. Predicatorul intra in bucluc atunci cand il impusca pe principalul sau rival in materie de religie, Dr. Paul Blaylock. Dan Day incearca sa musamalizeze crima , acuzandu-l pe Carl Vanderveer, un student nevinovat, care in cele din urma va trebui sa fuga de oameni de incredere ai pastorului care sunt capabili de orice pentru a nu pata imaginea acestuia.

Etiketler: , ,

COMMENTS