Samson (2018) | Filme Crestine |Filme Crestine Subtitrate in Romana-FILME CRESTINE HD
In acest moment avem 275 filme pe site

Samson (2018)

6
(High Quality)

Samson 2018 film online subtitrat – Un evreu ce are o putere iesita din tipare trebuie sa raspunda in mod corect chemarii lui Dumnezeu in viata lui pentru a-si scoate poporul din sclavie. Dupa ce ambitia lui tinereasca il conduce spre un mariaj tragic, actele sale de razbunare il arunca intr-un conflict deschis cu armata palestiniana.
Cu fratele sau punand la cale o rebeliune tribala, doar relatiile lui Samson cu o seducatoare palestiniana si eventuala sa predare – atat palestinienilor cat si lui Dumnezeu – va transforma intemnitarea si orbirea in victoria finala!

10,578
FILM DETAILS Added 6 months ago
Samson (2018)

Samson 2018 film online subtitrat – Un evreu ce are o putere iesita din tipare trebuie sa raspunda in mod corect chemarii lui Dumnezeu in viata lui pentru a-si scoate poporul din sclavie. Dupa ce ambitia lui tinereasca il conduce spre un mariaj tragic, actele sale de razbunare il arunca intr-un conflict deschis cu armata […]

Genre: Filme crestine 2018

Stars: Samson 2018 film online subtitrat – Un evreu ce are o putere iesita din tipare trebuie sa raspunda in mod corect chemarii lui Dumnezeu in viata lui pentru a-si scoate poporul din sclavie. Dupa ce ambitia lui tinereasca il conduce spre un mariaj tragic, actele sale de razbunare il arunca intr-un conflict deschis cu armata palestiniana. Cu fratele sau punand la cale o rebeliune tribala, doar relatiile lui Samson cu o seducatoare palestiniana si eventuala sa predare - atat palestinienilor cat si lui Dumnezeu - va transforma intemnitarea si orbirea in victoria finala!

Etiketler: ,

COMMENTS