"> Six: The Mark Unleashed | Filme Crestine-Filme Crestine Online

Six: The Mark Unleashed online subtitrat in romana

Six: The Mark Unleashed
Image Six: The Mark Unleashed

Un film artistic despre crestinism si cipuri. Este o reprezentare a viitorului societatii noastre în timpul apropiat, atunci când Antihristul va guverna lumea, si cei ce nu vor dori sa primeasca aceste cipuri vor fi omorâti!
Cei care îsi vor pastra credinta crestina pâna la urma, pâna la sfârsit, vor fi omorâti, însa ei vor câstiga. A mai ramas foarte putin timp, pâna când va veni dictatorul mondial, si crestinii dar si cei din celelalte religii vor fi ucisi daca nu vor primi semnul fiarei 666 încorporat în cip. Si suntem la un pas de acest eveniment final al epocii în care traim. Orsiunde putem deja observa semnul 666 cel mai bun si evident exemplu este bar-code de pe orice produs comercial. Deasemenea 666 este ascuns si în banda magnetica a cardurilor noastre bancare. Îar Romania a avut nefericirea sa introduca începând de la 1 ianuarie 2009 pasapoarte cu date biometrice care deasemenea si evident contin 666. Aceste pasapoarte în curând se vor implimenta pe tot globul. Însa punctul final va culmina cu trecerea de la pasapoarte biometrice la cipuri, care se vor implanta sub piele.
Putini sunt cei ce cred în aceasta realitate. Ei vad în aceasta nimic altceva decât un sistem sigur de securitate si o comoditate mai eficienta. Iar referitor despre numarul 666, aceasta pentru ei sunt doar niste aberatii si superstitii tâmpesti.
Si totusi cei ce vor rezista pâna la urma aceasta lupta finala, cei ce vor muri pentru Hristos, vor primi Împaratia Cerurilor si vor sta în dreapta Mielului.
De ce dar, nu dorim sa ne trezim din somnul cel de moarte? De ce nu dorim sa recunoastem Credinta Adevarat?? De ce nu dorim sa recunoastem aceste evenimente, care au loc si care au fost profetizate cu 2000 de ani în urma?
Oare nu întelegeti ca v-au spalat creierii? Oare nu întelegeti ca v-au manipulat? Oare nu întelegeti ca traiti într-o lume falsa? Oare nu vedeti ca negrul a devenit si fie alb în fata noastra, dar tot negru ramâne?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

1h 44m 2004 121

Background
Loading...
Close
Info
Distributie
Background
Comments 0

Captcha Captcha Reload