The Last Sin Eater (2007) | Filme Crestine |Filme Crestine Subtitrate in Romana-FILME CRESTINE HD
In acest moment avem 275 filme pe site

The Last Sin Eater (2007)

1
(Calitate mare)

Ecranizare dupa nuvela omonima a lui Francine Rivers, filmul se prezinta ca o poveste pentru copii, cu tenta crestina misionara. Povestea se petrece pe fundalul peisajelor de o frumusete si salbaticie aproape ireale ale statului Utah, SUA desi, din pacate filmul este realizat in studio, si prezinta debutul crestinismului misionar pe pamantul amerindienilor, la 2 generatii dupa ce, la sfarsitul sec. XVIII inceputul sec.XIX imigrantii galezii i-au macelarit pe indienii apalasi si le-au ocupat teritoriile, aducand cu ei un vechi ritual celtic, practicat de sute de ani, in care-si alegeau un om ca “curatator de pacate”, pe care-l stigmau sortindu-l sa traiasca in singuratate si departe de ei ca un damnat, si care la inmormantarea fiecaruia, printr-un ritual, trebuia sa ia asupra lui pacatele decedatului, ca acesta sa poata ajunge in Imparatia Cerului.

983
FILM DETAILS Added 3 years ago
The Last Sin Eater (2007)

Ecranizare dupa nuvela omonima a lui Francine Rivers, filmul se prezinta ca o poveste pentru copii, cu tenta crestina misionara. Povestea se petrece pe fundalul peisajelor de o frumusete si salbaticie aproape ireale ale statului Utah, SUA desi, din pacate filmul este realizat in studio, si prezinta debutul crestinismului misionar pe pamantul amerindienilor, la 2 […]

Genre: Filme 2007

Stars: Ecranizare dupa nuvela omonima a lui Francine Rivers, filmul se prezinta ca o poveste pentru copii, cu tenta crestina misionara. Povestea se petrece pe fundalul peisajelor de o frumusete si salbaticie aproape ireale ale statului Utah, SUA. Desi, din pacate, filmul este realizat in studio, prezinta debutul crestinismului misionar pe pamantul amerindienilor, la doua generatii dupa ce imigrantii galezii i-au macelarit pe indienii apalasi si le-au ocupat teritoriile.

Etiketler: , , ,

COMMENTS